Magyar Köztársaság Képviselete
hivatalos állami szervezet

A 2012-ben kialakult alkotmányos válságról lejjebb részletesen olvashatnak, illetve megnézhetik az erről szóló videókat, előbb vizsgáljuk meg annak következményeit:

 

  • A hatalmon levő politikai "klikk" 2012 és a 2014-es választások között párhuzamosan működtette mindkét államot. A magyar államot leépítés, a "Magyarország" nevű idegen, megszálló magánállamot pedig a felépítés céljából. Vagyis ebben az időszakban a jog szerinti magyar állam alól kiszerveztek mindent, majd a végén, a választásokkal saját magukat is.
  • Ezek után a jog szerinti magyar államnak csak az érvényes joga, a területe és az állampolgárai maradtak meg.
  • Mivel a politikai "klikk" átment a diktatúrába, vagyis az új idegen államba, így a Magyar Köztársaság minden államhatalmi szervek, és politikai, sőt minden fajta képviselet nélkül maradt!
  • Ezt a hiányosságot felismerve alapítottuk meg 2015. szeptember 1-én, mint 3 magyar állampolgár, a a Magyar Köztársaság Képviseletét, az első erre vállalkozók jogán, és kizárólagosan.

 

További jogi anyagok, információk, amik kapcsolatbahozhatók a képviselettel:

 

Alkotmányos válság 2012 január 1-ről

 

Magyarország 2011 óta Alkotmányos Válságot él meg, mert területén jelenleg 2 (kettő) állam és annak jogrendszere EGYSZERRE létezik. És a rendőrre MINDKÉT ÁLLAM JOGRENDJE VONATKOZIK! Létezik egy érvényes, az állam minden szükséges kellékével rendelkező állam. Ez a magyar nép ezer évnél régebbi alkotmányos rendje és ideiglenes alkotmánya alapján az ezer éves Magyar Állam (ideiglenes nevén Magyar Köztársaság). Azért létezik még, mert a magyar állam országgyűlési képviselőinek 1989 óta NINCS JOGA a magyar alkotmányos rendet meghatározó ideiglenes alkotmányt hatályon kívül helyezni, és NINCS JOGA ezzel az ezer éves magyar államot megszüntetni. Ezért az ezer éves magyar állam JOGILAG ma is létezik, jogrendje ÉRVÉNYES és megsértőivel szemben ALKALMAZHATÓ. És ezt a jogrendet alkalmazni is fogja a magyar nép, amikor az általa újjáépített jogfolytonos magyar állam újra működik.

És létezik a magyar állam MELLETT egy másik “állam”, a politikai “elit” által, a magyar állam joga szerint közjogilag ÉRVÉNYTELEN Alaptörvénnyel létrehozott és működtetett, terület és legfőbb államhatalmi szervezet nélküli Magyarország nevű DIKTATÚRA, mely NEM a MAGYAR ÁLLAM!!! Ez az állam a hazaáruló országgyűlési képviselők segítségével 2012. január 1-től elfoglalta a magyar államot, és azóta ÚGY TESZ, mintha ő volna a magyar állam. A képviselők esküszegése, alkotmánysértése és hazaárulása abban nyilvánult meg, hogy megalkottak egy alkotmányellenes (jogilag érvénytelen) Alaptörvényt. Majd a Magyarország nevű állam létrehozásával KÍSÉRLETET TETTEK az ALKOTMÁNYOS REND MEGVÁLTOZTATÁSÁRA, ezzel az évezredes magyar állam megszüntetésére. Miközben a MAGYAR ÁLLAM JOGA (az ideiglenes alkotmány) NEM TESZI LEHETŐVÉ a képviselőnek olyan ÚJ ALKOTMÁNY megalkotását, amivel hatályon kívül helyezhetnék az ideiglenes alkotmányt. (Mert azt csak a nép teheti meg.) A képviselők ezzel – és az alaptörvényben a magyarországi nép önrendelkezési jogának elvételével - mégis MEGTETTÉK.

Beszélgetés Geri Tibor nyugalmazott határőrrel, aki éppen nyugdíjazása miatt kezdett politikával foglalkozni, és emiatt lett jogi végzettsége is.

[főoldal] [tevékenység] [nyilatkozatok] [határozatok] [irattár] [hírek] [ügyfélszolgálat] [jogi háttér] [gy.i.k.] [rólunk]
© Magyar Köztársaság Képviselete - 2015, Minden jog fenntartva